Övernattningslägenhet


Bohus har en egen övernattningslägenhet som kan hyras för 400kr natten och bokas via bokning@brfbohus.se  Ordningsregler för lägenheten finns här
     
     

     

Boka gästlägenhet

Brf Bohus har en gästlägenhet på Södermannagatan 68 (ingång via portalen), nb, som kan hyras av föreningens medlemmar liksom medlemmar i vår grannförening Brf Ringen. Lägenheten har ett rum, separat toalett och dusch samt ett pentry. Det finns totalt fyra sängplatser bestående av två sängar och en bäddsoffa. 

Det kostar 400 kronor per dygn för att hyra lägenheten. Avbokning senare än en vecka före bokad ankomstdag debiteras med 400 kronor.

Max hyresperiod är en vecka. Det går bra att boka ytterligare perioder men först efter det att man avslutat den första hyresperioden. Det innebär att en och samma medlem endast kan ha en framtida bokning öppen. 

Medlemmar i Brf Masken får endast boka lägenheten en vecka före aktuell tid.

Lägenheten bokas via bokning@brfbohus.se  Ordningsregler för lägenheten finns här

Gästlägenhet hos grannföreningen
Vår grannförening, Brf Ringen (grannfastigheten mitt på gården), har en övernattningslägenhet som vi kan boka efter tillgång. Bokningen skickas till Beatrice Jacobsson, boka@brf-ringen.se, alternativt 08-641 38 92 eller 070-01 23 198. Kostnad 650 kronor per dygn. Läs mer på www.brf-ringen.se.