Köpa och sälja

Brf Bohus ligger centralt på Södermalm med bara några minuters gångväg till Skanstulls tunnelbanestation och med ett flertal busslinjer kring kvarteret. Endast 200 meter bort ligger den vackra Vita Bergsparken med Sofia kyrka, hundrastgård och utomhusteater under sommarsäsongen.

I Lilla Blecktornsparken intill fastigheteten finns det lekpark, minigolfbana och tennisbana. I Stora Blecktornsparken 2 minuter bort finns ytterligare en stor lekplats och söders egen lilla djurpark med getter, kaniner och en gris.

Fastigheten gränsar till det populära SOFO-området (Söder Om FOlkungagatan) där det finns mysiga cafeér, mängder av butiker och restauranger med menyer hämtade från alla världens hörn. Tio minuters promenad från fastigheten ligger Eriksdalsbadet med pooler både inomhus och utomhus, äventyrsbad samt ett stort gym.

För den som inte vill bada kan man promenera längs den vackra Årstaviken som sträcker sig från Skanstull ända fram till Liljeholmsbron.

Shoppingställen finns det mycket av i galleriorna Ringen och Skrapan på Götgatan samt längst hela Götgatan mellan Skanstull och Slussen.


Underordnade sidor (2): Fastighetens skick Föreningens ekonomi