Köpa och sälja

Brf Bohus ligger centralt på Södermalm med bara några minuters gångväg till Skanstulls tunnelbanestation och med ett flertal busslinjer kring kvarteret. Endast 200 meter bort ligger den vackra Vita Bergsparken med Sofia kyrka, hundrastgård och utomhusteater under sommarsäsongen.

I Lilla Blecktornsparken intill fastigheteten finns det lekpark och tennisbana. I Stora Blecktornsparken 2 minuter bort finns ytterligare en stor lekplats och Södermalms egen lilla djurpark med får, getter, kaniner och en gris.

Fastigheten gränsar till det populära SOFO-området (Söder Om FOlkungagatan) där det finns mysiga caféer, mängder av butiker och restauranger med menyer hämtade från alla världens hörn. Tio minuters promenad från fastigheten ligger Eriksdalsbadet med pooler både inomhus och utomhus, äventyrsbad samt ett stort gym.

För den som inte vill bada kan man promenera längs den vackra Årstaviken som sträcker sig från Skanstull ända bort till Liljeholmsbron.

Shoppingställen finns det mycket av i galleriorna Ringen och Skrapan på Götgatan samt längst hela Götgatan mellan Skanstull och Slussen.

För dig som är intresserad av att köpa lägenhet gäller följande

Vid fler än en ägare gäller att minsta andel är 10 procent och maximalt 5 ägare.

Juridiska personer godkännes inte.

Medlemskap i HSB krävs för att köpet ska godkännas.


Underordnade sidor (2): Fastighetens skick Föreningens ekonomi