Arkiv‎ > ‎

Anslagstavla
Nytt nummer av Bohusbladet

Årets första BohusBlad med information om bland annat hiss och fönsterrenovering finns att ladda ner här. (september 2016)

Garantibesiktning av fönster

Två-årstiden för fönsterinstallationen är nu nådd. Vi uppmanar alla medlemmar att se över sina fönster och anteckna de fel de hittar på den blankett som ni har fått i brevlådan. Om en blankett har försvunnit kan du ladda ner en till här. (augusti 2016)  

Portnyckeln går också till bastun

Efter problem med den gamla nyckeln har styrelsen bytt ut låset i bastun. Nu kommer du in med samma som nyckel som går till portarna. (Den som använder bastun kan låsa dörren inifrån.)

Vårstädning

Lördag 10:e maj. Vi börjar kl. 1o med att vårrensa gården och gemensamma utrymmen. Liten och stor bjuds på korv och dricka i vanlig ordning. Det kommer att finnas en container vid grannföreningens vändplan.

Cykelrensning

Det börjar bli trångt i cykelförråden. Därför kommer en cykelrensning att ske, där vi plockar undan cyklar som inte har någon ägare för att sedan forslas bort. Cyklarna har märks med ett gul/svart band. Plocka bort detta om ni vill ha kvar er cykel senast 25:e maj. De cyklar som har kvar bandet efter 25:e maj anses ägarlösa och kommer att plockas bort.

Bohusbladet

Nya nummer av Bohusbladet finns här.

 

Årsstämma

Den 14 november kl. 19 var det stämma i föreningslokalen. 


Styrelsen består av:

Lucia Wilhelmsson Barbosa

Ordförande

Peter Fredin

Vice ordförande

Magnus Cox

Sekreterare

Henry Sjölander

Ledamot

Stig Lindh

Ledamot

Patrik Hagman

Suppleant

Johanna Stålhorn
Suppleant

Lars Wallsten

HSB-ledamot

Fastighetsskötare

Under våren har en upphandling av fastighetsskötsel samt skötsel av gården genomförts. Valet föll på Åkerlunds med över 30 års erfarenhet av professionell fastighetsskötsel. De tillträdde första maj.

Vår nya ordinarie fastighetsskötare heter Victor Hägerman och kommer att vara här mellan 8 och 12 på måndagar.

Han har även hjälp av arbetsledaren Håkan Cederlind som ibland kommer att synas till i fastigheten. De har alltid kläder med Åkerlunds logotyp och bär även en synlig fotolegitimation. 

Oktober 2013

Höststädning

12 Oktober 2013 kl. 10:00

Sommaren är nu slut och hösten i full gång. Vi möts kl 10:00 för gårdsstädning och för att umgås. Hela familjen är välkommen och runt lunchtid serveras sedvanlig korv med bröd.


November 2012


 Föreningsstämman hölls den 22 november i föreningslokalen på Södermannagatan. Årsredovisningen gicks igenom och godkändes, en y styrelse valdes och 4 motioner behandlades.

Årsredovisningen finns här

Den nya styrelsen består av:

Lucia Wilhelmsson Barbosa

Ordförande. Ekonomi

Peter Fredin

Vice ordförande

Magnus Cox

Sekreterare, Bohusbladet

Ulrika Löfgren

Ekonomi

Henry Sjölander

Fastigheter, Information, Uthyrning föreningslokalen

Daniel Wrede

Brandskydd

Lars Wallsten

HSB-ledamot

Comments